TARJOUKSET


Kevätkauden tuotteet löydät hyllystämme tai varastostamme  

Tervetuloa myymälän tutustumaan vaihtuviin tuote-etuihin ja sesongin tuotteisiin. Nyt juuri kysynnässä näkyvät alkavat pihatyöt.

Multaa haetaan tuleviin puutarhatöihin ja pihakivityksistä tehdään suunnitelmia. Myös kevätsiivot näkyvät, ja esimerkiksi pressut, jätesäkit ja haravat ovat kysyttyjä tuotteita. Näissä kaikissa asioissa tahdomme palvella teitä. Maalaushommat pyörivät mielessä ja meillä onkin tarjota apua pintaan ja väriin katsomatta.

Kevät on sesonkiaikaa sisustuspintamateriaaleille lattiasta kattoon - ja niitähän meillä onkin ilo esitellä. Olemme panostaneet sisustusosastoon ja tuotteiden esille panoon mm. tapetoiduin malliseinin, lattioin, ja niin edelleen. Pääset näkemään, miltä pohtimasi tuotteet näyttävät isompana pintana.

Tarjoukset vaihtelevat, erikoiserät liikkuvat nopeasti ja hinnat pyritään aina pitämään houkuttelevina. Neuvommekin Sinua pysymään parhaiten perillä näistä ottamalla Facebook-sivumme seurantaan. Klikkaa "tykkää" ja jää kuulolle hyvistä eduista ja ajankohtaisista tuotteista.

Meillä on semmoinen tahtotila, että Rautakymppi olisi maakunnan mukavin rautakauppa. Sellainen rennon ja iloisen mielen rautakauppa, jossa on kynnys matalalla kaikille asiakkaille. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, tarve hiirenloukulle tai autotallin perustuksille, meille olet tarpeinesi tärkeä ja palvelemme Sinua mielellämme. Otetaan kanssasi kierros kaupassa, varastossa tai pihamaalla ja etsitään juuri Sinun tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Meille voit aina tulla käymään, soittaa tai laittaa viestiä - olipa tarpeesi suuri tai pieni!

Lämpimästi tervetuloa Onninkujan myymälään. Ja hei, ethän unohda seurata meitä Facebookissa? Sivujen kautta voit lähettää kysymyksiä, nähdä tarjouksiamme ja olla mukana jakamassa vaikkapa kotinikkarin ideoita.